tiistai 18. elokuuta 2015

Fiiliksiä ennen vikaa yötä omassa sängyssä

Noh nyt on sitten vikat tunnit Suomessa...Tuntuu niin epätodelliselta, että noin kahden vuoden uurastus palkitaan vihdoinkin huomenna! On tosi sekavat tunteet nyt - oli kamalaa sanoa kavereille, mummulle ja sukulaisille heipat tänään, mutta tietysti odotan vain tulevaa suurella innolla. Kiitos kaikille ihanista läksiäislahjoista <3. 10 kuukautta menee varmasti nopeasti ja sitten näemme taas :)

Eniten jään kaipaamaan kyllä omaa sänkyä, suklaata ja tuttuja tietysti. Tottakai olen avoimen positiivinen Michigania ja heidän elämäntyyliä kohti. Perheeni on tosi ihana, joten luotan heidän kykyihinsä 100% tehdä vuodestani ikimuistoinen. :)

Huomenna siis kello 7 aamulla lähtee KLM lento Amsterdamiin. Siellä on vaihtoaikaa onneksi peräti 3h Delta airlinesin koneeseen kohti New Yorkia.  Jännittää kovasti juuri tuo selviytyminen lähtöportille yksin tuntemattomalla ja suurella lentokentällä, mutta koska kaikki kaverinikin selvisivät lennoillensa - niin enköhän minäkin :D Yhteensä matka Nykiin kestää yli 10h :O!

Nyt menen vielä saunaan vikan kerran ja syön ruisleipää ja maitoa ;(!

Seuraava postaus on sitten New Yorkin orientaatio-leiriltä :)

-Sonja

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi! <3 Lähen itekki Michiganiin! :)


    http://annikainamerica.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! <3 Lähen itekki Michiganiin! :)


    http://annikainamerica.blogspot.fi/

    VastaaPoista