maanantai 4. huhtikuuta 2016

Tennis

Uintikausi loppui kauden päättäjäis juhliin 15.3, jossa sain varsity letterin JES! Urheilija saa sen jos hän on saanut kisoissa tarpeeksi pisteitä. Merkki ja saadut mitallit kiinnitetään erityiseen $250 Varsity coatiin, jolla sitten leveillään omilla suorituksillaan muille. Itse en takkia osta, kun en käyttäisi sitä Suomessa kuitenkaan. Saimme myös jokainen paperin kaikkien lajien ennätysajoista. Itse olin tyttöjen nopein 100rinnassa sekä koko joukkueen nopeimassa 400 ja 200vaparin viestijoukkueissa. Juhlissa muisteltiin päättynyttä kautta nauraen ja itkien. Jokainen sai pitää pienen puheen. Mainitsin parhaaksi hetkeksi sen, kun voitin yhdessä viestijoukkueeni kanssa kovatasoisen poikajoukkueen Flintissä joulukuussa ja, kun ne pojat pettyivät, kun hävisivät tytöille. Muistoni sai kaikki nauramaan ja taputtamaan :)! Nyt kolme viikkoa myöhemmin, minulla on jo kamala ikävä koko joukkuetta, yhteisiä iltoja joukkue dinnereillä, kisoja ja etenkin uskomatonta yhteishenkeä, jota ei muissa urheilulajeissa koulussamme ole!

Tennis alkoi heti seuraavana päivänä. En ikinä ollut aiemmin pelannut enkä erityisen innostunut oppia lajia myöskään, mutta vaihtoehdot olivat softball, futis, yleisurheilu ja tennis, joten tennis voitti, koska kolme parhainta ystävääni päättivät valita tenniksen myös. Haluamme viettää aikaa nelistään mahdollisimman paljon ennen kesää. Olemmekin yhdessä 11 tuntia päivässä, jonka takia olemme kuin siskoja toisillemme. Olin vähän hidas oppimaan tenniksen perusteet, mutta nyt olen ensimmäisen vuoden pelaajista paras aloitussyöttäjä ja double game - front player! Ensimmäiset kisat ei jännittäny yhtään. Hävisin parini kanssa molemmat pelit 0-6...niin hävisi muutkin pelaajat :D Tenniksessä eniten mua turhauttaa, kun en voi kannustaa muita pelaajia tai edes puhua heille sidelinella - pelaajille pitää antaa täysi keskittymiskyky. TYLSÄÄ!!! Uinnissa rakastin kuulla, kuinka joukkue kannusti minua menemään kovempaa...Sen lisäksi pelaajilla on pakko olla kisahame/toppi päällä peleissä - jopa silloin, kun on tuulista ja kylmää. Kisoissa sitten jäädyttiin, kun ulkona +6, pilvistä ja erittäin tuulista. Penikat alkoi vaivaamaan myös heti ekan viikon jälkeen...Tällä hetkellä kipu alkaa jo alkuvenyttelyissä, kipu helpottaa vasta kotona, kun laitan jäätä joka ilta. Suoraan sanottuna uisin mielummin huonoilla olkapäillä seuraavat kaksi kuukautta ja kestäisin kivun, kuin pelaisin tennistä, polttamatta paljon kaloreita ja ilman, että saan lihaksia takaisin. Kaiken kukkuraksi olen lihonut 3,5kg kolmessa viikossa!?!?!? Anyway, tennis on hyvä taito osata ja on kivaa pelata ulkona jos aurinko paistaa (harvoin :D).

Lihomisen takia minulla on kaksoisleuka...XD Kaikilla meillä vaihtareilla on sellainen nyt ja vertailemme kenellä on suurin. Huomasin myös kisapäivänä, kun laitoin home coming -mekkoni päälle, että se on melkein liian tiukka nyt. Turhauttaa, että lihon vasta nyt - kaksi kuukautta ennen kuin menen takaisin kotiin! Jokaisen vaihtarin goal on olla saamatta lisäkiloja...luulin jo, että pääsin tavoitteiseen :D Ruoka täällä jenkeissä on tosi rasvaista ja sokerista. Maito on 2%, joten käytän sitä vain aamulla corn flakes murojen (ainoa muropaketti ilman turhaa sokeria!) kanssa. Jogurtti on myös erittäin makeaa, leipä on pullaa, ruoassa on paljon suolaa. Tennis ei tosiaan polta kaloreita samalla tavalla, kuin uinti. Mutta mitä olen vanhoilta vaihtareilta kuullut, niin kilot lähtee nopeasti pois, kun lähtee kotiin jenkeistä. En jaksa odottaa ruisleipää, rasvatonta maitoa, hyvänmakuista vettä suoraan vesihanasta eikä pullosta ja suklaata.

Nyt on viikon spring break. Joka päivä on aamuharkat, jonka jälkeen hengaan kaverien kanssa. Yhtenä päivänä on tarkoitus mennä isoon outlettiin missä on periaatteessa kaikkien vaatemerkkien kaupat OMG <3, suunnitelmana on myös mennä vesipuistoon. Monet lähtee Floridaan perheiden kanssa viikoksi, mutta maatilan takia perheeni ei voi lähteä mihinkään. Heti loman jälkeen junior -oppilailla on SAT -college kokeet - onneksi olen vain vaihtari eikä minun tarvitse tehdä koetta. Heidän esimerkiksi pitää lukea artikkeli ja kirjoittaa analyysi vain 50minuutissa. Kokeen matikka -osuus on lähinnä trigonometriaa ja calculusta, mitkä on yleensä senior-kursseja.
73 päivää ja olen Suomessa...Ajatus ahdistaa ja innostaa. Viimeiset viikot yritämme tehdä kaikkea kivaa kaverien kanssa, mutta viikot menee kamalan nopeasti <\3

- Sonja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti