maanantai 30. toukokuuta 2016

8 päivää jäljellä Michiganissa?!?

Viimeiset viikot olivat erittäin kiireisiä. Seuraavana viikonloppuna Promin jälkeen lähes kaikki seniorit lähtivät yön yli kestävälle senior tripille Chicagoon. Olin aiemmin ollut päivän kaupungissa, mutten nähnyt mitään nähtävyyksiä, joten olin erittäin innoissani! Matka maksoi vain $125, koska luokka oli tehnyt varainkeruuta jo kolmen vuoden ajan. Ensimmäinen nähtävyys oli Chicago 360 näkoalapaikka 104.-kerroksessa :0. Kävimme myös akvaariossa, planetaariossa, magnificent mile -shoppailu kadulla, Navy Pierilla ja the Beanilla. Minun mielestä Chicago voitti kauneudellaan New Yorkin ja myös, koska siellä ei ollut liikaa liikennettä ja ihmisiä sekä ilmat suosi meitä eikä the Windy City ollut liian tuulinen :)
The Bean

Chicago 360 with my bffs

Chicago skyline


Seuraavana viikonloppuna olikin 5K Color Runin vuoro. Tapahtuma järjestettiin 9-12pm Lansingin keskustassa. Tarkoituksena oli juosta, mutta koska minä ja Grecia oltiin flunssassa päätimme kävellä lähes koko matkan, joka ei varmasti ollut 5km, koska kävelimme sen 40min...Matkan varrella oli kujia, joissa vapaaehtoiset heittivät meidän päälle pimeässä hohtavaa jauhetta. Jauhe meni silmiin, korviin ja nenään :D. Lopuksi isolla Baseball -areenalla oli after party, joka muistutti Weekend Festaria. Minä ja Zuzana oltiin melkeinpä ainoat, jotka oikeesti tanssi EDM-musan tahtiin siellä...10minuutin välein kaikki heittivät ilmaan värijauhetta. Pariksi sekunnin ajan ei nähnyt yhtään mitään, mutta se oli silti sika coolia!!!



Finalseihin luin vain koulussa, kun oli aikaa. Pääsin jokaisesta, paitsi matikasta läpi, mutta koska keskiarvoni on yli 90% matikassa niin pääsen kurssin läpi vaikka saisin 0% kokeesta. Viimeinen koulupäivä oli haikea. Pääsimme ulos koulusta klo 12, jonka jälkeen kahden kaverini täytyi sanoa toisillensa jo heipat. Itkimme stadionilla lähes tunnin, jonka jälkeen hengasimme suosikki opejemme kanssa. Illalla mentiin senioreiden bonfire -illan istujaisiin. Grecia lähti lauantaina 6.15am koneella, joten en nukkunut ennen kuin pääsin kotiin 7.30am. Tuli valvottua 25tuntia putkeen :D




Nyt vietän vielä viikon Michiganissa ennen kuin lähden Niagara Fallseille 7.6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti