lauantai 21. toukokuuta 2016

Prom 2k16

Prom, yksi vuoden kohokohdista, koettiin lauantaina 7.5. Mekkoa aloin etsimään jo helmikuussa. Puvut kaupoissa maksaa vähintään $400, joten päätin etsiä myös netistä, koska tiesin haluavani punaisen prinsessa mekon - ja paras kaverini löysi sen sattumalta!! <3 Mekon ostoon liittyi muutamia epävarmuuksia. Mekko tulisi Kiinasta, eikä laatu usein ole hyvä; entä mitä jos mekko on liian pieni?; jos tilaan custom made -mekon en saisi rahojani takaisin jos mekko ei olisi hyvä. Yritin löytää kaupoista saman tyylistä mekkoa, muttei löytynyt enkä vaan saanut tätä tiettyä mekkoa pois mielestäni. Kävin jopa ompelijan luona kysymässä ammattilaisen mielipidettä ja hän kertoi ja näytti esimerkkejä kiinalaisista epäonnistuneista mekoista. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin tilata mekon ja kahden kuukauden jälkeen sain sen! Yllätyksekseni mekko oli erittäin hyvä laatuinen :)!! Tilasin custom made -mekon ja laitoin tarkoituksella mittoihini 5cm ylimääräistä, joten mekkoa piti pienentää ihan reilusti. Lopputulos oli täydellinen ja tiesin, että saisin viettää päivän prinsessana.
Päätimme kolmen kaverini kanssa mennä tyttöpareina promiin ja teimme toisillemme myös prom proposalit :)

Pitkään odotettu päivä alkoi jo 10 aamulla, kun aloin tekemään meikkiäni ja 12 oli kampaamon vuoro. Minulla ei ollut mitään ajatusta minkälaiset hiukset haluaisin, enkä ollut edes varma jos hiukseni saataisiin ylös, koska ne ei ole niin pitkät. Kampaaja teki kuitenkin UPEAT hiukset vain $30!!!!!

Sitten menimme ottamaan kuvia kauniiseen jokipuistoon ihan Michiganin kuvernöörin talon viereen. Aikaa ei ollut paljoa, koska pöytävaraus italialaiseen ravintolaan oli kello 5.

Prom alkoi 7 Michigan State University:llä!!!! Menimme heti tanssilattialle, eikä neljän tunnin aikana istuttu kuin kerran noin viisi minuutia :D. Kukaan meistä ei ollut juhlinut sitten Home Comingin jälkeen eli kahdeksaan kuukauteen niin haluttiin ottaa kaikki irti promista. Meidän kuviksen opettaja kommentoi minun ja kolmen parhaan kaverini tanssimista 'wow those girls got some moves' :D. Halusimme näyttää jenkeille miten tanssitaan ;) Dj oli pettymys, koska se soitti suurimman osan ajasta hip hopia, johon oli joskus vaikea tanssia. Lisäksi hän ei soittanut oppilaiden toivelauluja. Meillä oli silti kivaa ja tanssimme kuin viimeistä päivää. Senioreiden laulu, See you again, soitettiin myös ja kaikkihan me aloimme itkemään kamalasti, koska enää kolme viikkoa koulua jäljellä - tottakai valokuvaaja halusi juuri sillä hetkellä ottaa kuvat meistä...:D. Tarjolla oli myös jälkiruokaa, ja siellä oli myös photo booth. Prom loppui 11, jonka jälkeen menimme vielä vaihtarien kanssa hengaamaan yhdessä. Oli ihanaa ottaa mekko pois päältä melkein 14h jälkeen...Mekko oli aika tiukka vyötäröltä, jonka takia en pystynyt hengittämään kunnolla - tilasin mekon siihen aikaan, kun vielä uin ja pysyin laihana ilman, että täytyi katsoa mitä syön täällä. Parin kuukauden sisällä lihoin noin neljä kiloa :S. Oli miten oli, ilta oli unohtumaton ja tunteikas.





- Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti